Om

Volac Offices banner

Ecosyl och MTD/1 är registrerade varumärken som tillhör Volac International Limited.

Volac tillverkar en rad Ecosyl ensileringsmedel för en mängd grödor, ensileringsförhållanden och eventuella ensileringsproblem. Produkterna i vårt utbud av ensileringsmedel är effektiva för att bevara näringskvaliteten i ensilage, oavsett om det rör sig om stukor, stora balar, majs eller gröda.  All våra ensileringsmedel har genomgått omfattande forskning och tester och tillverkas av Volac med högsta specifikation.

Vi erbjuder också flera applikatorer för ensileringsmedel, lämpliga för alla typer av skördesystem för foder och applicering från standardhastighet till ULV. Eco-applicatorserien omfattar en rad pålitliga, kostnadseffektiva applikatorer för alla ändamål, vilket innebär att du kan välja den som bäst passar dina förhållanden.

Volac har förvärvat Ecosyl Products Ltd, ett företag som är marknadsledande på ensileringsmedel. Det är baserat i Storbritannien och har dotterbolag i USA och Kanada. Volacs försäljnings-, marknadsförings- och processkapaciteter i kombination med Ecosyls marknadsledande foderprodukter skapar ett partnerskap som kommer att driva på utvecklingen och expansionen på marknaden för ensileringsmedel.

Volac är ett av Europas snabbast växande och mest ambitiösa internationella företag inom mjölknäringen.